tarieven & voorwaarden

Tarieven & Voorwaarden

OPTIES: U KUNT BIJ ONS BUITEN, BINNEN,  BIJ U THUIS TRAINING VOLGEN IN OVERLEG.

NB: PERSONAL TRAINING ALLEEN MOGELIJK VANAF 17 JAAR.

Voorwaarden "Steve Personal Training"


Met betrekking tot de functies zoals Head Trainer, Personal Trainer, Lifestyle Coach, masseur, fitness instructeur, groeples instructeur, latin dance instructeur, adviseur bij de partner(s), zijn de volgende voorwaarden van belang.


Het kan zijn dat er een speciale prijs wordt afgesproken voor een trainingsperiode op basis van eventuele bijzondere persoonlijke doelstellingen, waarvan de wens is om die binnen een bepaalde termijn te behalen.


In het geval dat de klant zonder geldige reden stopt en zich niet aan de mondelinge en/of schriftelijke overeenkomst houdt, vervalt het strippenkaart of periode tegoed direct.

Als de cliënt zomaar een pauze wenst zonder geldige reden, dan vervalt het tegoed (strippenkaart of periode training) direct.


De eigenaar/ ondernemer/ oprichter genaamd Steve Luntungan van de onderneming "Steve Personal Training" mag op basis van zijn eigen bevindingen omtrent motivatie, toewijding en oprechtheid van de cliënt besluiten om de overeenkomst tussen de cliënt en hemzelf beëindigen. Eventuele restitutie van tegoeden vervallen hiermee direct vanaf de beslissingsdatum waarop de cliënt op de hoogte wordt gesteldt.


Als "Basic Fit" of een andere partner de samenwerking/ partnerovereenkomst met "Steve Personal Training" beëindigd of vice versa, dan vervalt het tegoed (strippenkaart of periode training) direct.


Afmelden: gaarne 24 uur van tevoren afmelden a.u.b. anders wordt er 1 uur berekent. 


Strippenkaarten zijn een half jaar geldig. ABONNEER JE OP ONS

En wij houden je op de hoogte

WORD NU LID

Tel.06-43279351